kaixkaval
kaixkaval
Formatges del món
- ca kaixkaval, n m
- es kashkaval, n m
- fr kashkaval, n m
- fr katshkawalj, n m
- en kashkaval, n
Formatges del món
Definició
Formatge fet amb llet de vaca o d'ovella, de pasta dura, textura granulosa i gust suau quan és jove, i fort i picant quan és vell, originari de Bulgària.
kasseri
kasseri
Formatges del món
- ca kasseri, n m
- es kasseri, n m
- fr kaseri, n m
- fr kasseri, n m
- fr kasserie, n m
- it kasseri, n m
- en Kaseri, n
- en Kasseri, n
- en kasseri, n
Formatges del món
Definició
Formatge fet amb una barreja de llet d'ovella i de cabra, de pasta dura cuita, textura cremosa i gust fort i salat, originari de Grècia.
kefalograviera
kefalograviera
Formatges del món
- ca kefalograviera, n m
- es kefalograviera, n m
- fr kefalogravia, n m
- it kefalograviera, n m
- en Kefalograviera, n
Formatges del món
Definició
Formatge fet amb llet d'ovella, de pasta dura crua, madurat durant un període mínim de tres mesos i amb gust fort i salat, originari de Grècia.
kefalotiri
kefalotiri
Formatges del món
- ca kefalotiri, n m
- es kefalotiri, n m
- fr kefalotiri, n m
- it kefalotiri, n m
- en Kefalotyri, n
Formatges del món
Definició
Formatge fet amb llet d'ovella, de pasta dura i textura forta, madurat durant un període de dos a tres mesos i amb gust picant i fort, originari de Grècia.
kernhem [nl]
kernhem [nl]
Formatges del món
- ca kernhem [nl], n m
- es kernhem, n m
- fr Kernhem, n m
- en Kernhem, n
Formatges del món
Definició
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada tova, madurat durant un període de trenta dies, de textura tendra i cremosa i gust suau, i que es presenta en forma de barra rodona, originari d'Holanda.