
La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.
Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.
Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:
TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>
- ca caneló de cangur i castanyes amb mousse de dàtils i ametlles
- es canelón de canguro y castañas con mousse de dátiles y almendras
- fr cannelloni au kangourou et aux marrons à la mousse de dattes et d'amandes
- it cannellone di canguro e castagne con mousse di datteri e mandorle
- en kangaroo and chestnuts cannelloni with dates and almonds mousse
- de Kängurucannelloni mit Kastanien und Dattel-Mandelmousse
<Plats a la carta. Entrants i amanides>