Back to top
bacallà amb carpaccio de peus de porc bacallà amb carpaccio de peus de porc

Fuente de la imagen del término

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  bacallà amb carpaccio de peus de porc
  • es  bacalao con carpaccio de manitas de cerdo
  • fr  cabillaud au carpaccio de pieds de porc
  • it  baccalà con carpaccio di piedi di maiale
  • en  cod with pig's trotters carpaccio
  • de  Stockfisch mit Carpaccio von Schweinsfüßen

<Plats a la carta. Peix i marisc>