Nova infografia interactiva amb els noms dels estris per a tallar formatges

imatge de la infografia

El TERMCAT presenta la infografia Estris per a tallar formatges, que il·lustra un conjunt de termes procedents del Diccionari de formatges. Es tracta d’un recull de 26 termes, que comprèn els estris que s’utilitzen habitualment per a tallar i consumir formatge i un formatge d’exemple per a cada estri.

Per mitjà d’aquesta infografia, es poden consultar les fitxes terminològiques completes de cada terme, que contenen definicions validades pels experts de l’Associació Catalana de Ramaders i Elaboradors de Formatge Artesà i equivalents en castellà, francès i anglès. Concretament, les fitxes pertanyen a tres àrees temàtiques del Diccionari de formatges: Estris per al consum de formatge, Formatges dels Països Catalans i Formatges del món.

El Diccionari de formatges, publicat el desembre de 2023, és un recull de 208 termes relacionats amb el món del formatge que forma part de la col·lecció Diccionaris en Línia del TERMCAT, la qual ofereix més de 180 títols dedicats a diversos camps d’especialitat.

La infografia s’afegeix a la pàgina dels materials gràfics i multimèdia del web del TERMCAT, que recull més d’un centenar de recursos visuals en diversos formats d’un ampli ventall ampli de sectors. En el mateix àmbit, hi podeu trobar materials com ara les infografies Oli d’oliva en textures o Tendències alimentàries: vegetarianisme.