Back to top

Cercaterm

Cercador der ensems de fiches terminologiques qu'eth TERMCAT met a disposicion publica.

S’auetz de besonh mès informacion, vos podetz adreçar ath servici de Consultacions (registre).

Resultats per a la cerca "carpaccio" dins totes les àrees temàtiques

amanida de carpaccio de gambes amb vinagreta de tòfona amanida de carpaccio de gambes amb vinagreta de tòfona

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de carpaccio de gambes amb vinagreta de tòfona
  • es  ensalada de carpaccio de gambas con vinagreta de trufa
  • fr  salade de carpaccio de crevettes roses à la vinaigrette de truffe
  • it  insalata di carpaccio di gamberi con vinaigrette al tartufo
  • en  shrimps carpaccio salad with truffle vinaigrette
  • de  Salat mit Garnelencarpaccio und Trüffelvinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de créixens amb carpaccio de bacallà i vinagreta de tòfona amanida de créixens amb carpaccio de bacallà i vinagreta de tòfona

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de créixens amb carpaccio de bacallà i vinagreta de tòfona
  • es  ensalada de berros con carpaccio de bacalao y vinagreta de trufa
  • fr  salade de cresson au carpaccio de morue et sa vinaigrette à la truffe
  • it  insalata di crescione con carpaccio di baccalà e vinaigrette di tartufo
  • en  watercress salad with cod carpaccio and a truffle vinaigrette
  • de  Brunnenkressesalat mit Carpaccio vom Stockfisch und Trüffelvinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de verdures amb carpaccio de llagostins i vinagreta de tòfona amanida de verdures amb carpaccio de llagostins i vinagreta de tòfona

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de verdures amb carpaccio de llagostins i vinagreta de tòfona
  • es  ensalada de verduras con carpaccio de langostinos y vinagreta de trufa
  • fr  salade de légumes au carpaccio de crevettes et à la vinaigrette de truffe
  • it  insalata di verdure con carpaccio di mazzancolle e vinaigrette al tartufo
  • en  vegetables salad with prawns carpaccio and truffle vinaigrette
  • de  Salat mit Gemüse, Garnelencarpaccio und Trüffelvinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

bacallà amb carpaccio de peus de porc bacallà amb carpaccio de peus de porc

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  bacallà amb carpaccio de peus de porc
  • es  bacalao con carpaccio de manitas de cerdo
  • fr  cabillaud au carpaccio de pieds de porc
  • it  baccalà con carpaccio di piedi di maiale
  • en  cod with pig's trotters carpaccio
  • de  Stockfisch mit Carpaccio von Schweinsfüßen

<Plats a la carta. Peix i marisc>

barqueta de carpaccio de bacallà amb tomàquet barqueta de carpaccio de bacallà amb tomàquet

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  barqueta de carpaccio de bacallà amb tomàquet
  • es  montadito de carpaccio de bacalao con tomate
  • fr  amuse-gueule de carpaccio de morue à la tomate
  • it  stuzzichino di carpaccio di baccalà al pomodoro
  • en  amuse-gueule of cod carpaccio with tomato
  • de  Amuse-Gueule mit Stockfischcarpaccio und Tomate

<Plats a la carta. Tapes>

còctel de llagostins sobre carpaccio de pinya tropical i salsa d'avellanes còctel de llagostins sobre carpaccio de pinya tropical i salsa d'avellanes

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  còctel de llagostins sobre carpaccio de pinya tropical i salsa d'avellanes
  • es  cóctel de langostinos sobre carpaccio de piña y salsa de avellanas
  • fr  cocktail de crevettes sur carpaccio d'ananas et de sauce de noisettes
  • it  cocktail di mazzancolle su carpaccio d'ananas e salsa di nocciole
  • en  prawns cocktail over pineapple carpaccio and hazelnuts sauce
  • de  Garnelencocktail auf Ananascarpaccio und Haselnusssauce

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

carpaccio d'ànec amb favetes i fruita seca carpaccio d'ànec amb favetes i fruita seca

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  carpaccio d'ànec amb favetes i fruita seca
  • es  carpaccio de pato con habitas y frutos secos
  • fr  carpaccio de canard aux fèves fines et aux fruits secs
  • it  carpaccio d'anatra con favette e frutti secchi
  • en  duck carpaccio with baby broad beans and dried fruits and nuts
  • de  Entencarpaccio mit jungen Saubohnen, Trockenfrüchten und Nüssen

<Plats a la carta. Carn>

carpaccio d'ànec amb oli Siurana i orenga carpaccio d'ànec amb oli Siurana i orenga

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  carpaccio d'ànec amb oli Siurana i orenga
  • es  carpaccio de pato con aceite de Siurana i orégano
  • fr  carpaccio de canard à l'huile de Siurana et à l'origan
  • it  carpaccio d'anatra con olio di Siurana e origano
  • en  duck carpaccio with oil from Siurana and oregano
  • de  Carpaccio von der Ente mit Siurana-Öl und Origano

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

carpaccio d'estruç carpaccio d'estruç

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  carpaccio d'estruç
  • es  carpaccio de avestruz
  • fr  carpaccio d'autruche
  • it  carpaccio di struzzo
  • en  ostrich carpaccio
  • de  Carpaccio vom Strauß

<Plats a la carta. Carn>

carpaccio d'esturió amb gelat d'all carpaccio d'esturió amb gelat d'all

<Gastronomia > Plats a la carta>

Font de la imatge

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  carpaccio d'esturió amb gelat d'all
  • es  carpaccio de esturión con helado de ajo
  • fr  carpaccio d'esturgeon à la glace à l'ail
  • it  carpaccio di storione con gelato all'aglio
  • en  sturgeon carpaccio with garlic ice cream
  • de  Carpaccio vom Stör mit Knoblaucheis

<Plats a la carta. Entrants i amanides>