Back to top

Cercaterm

We offer open access to our TERMCAT term records, which can be explored using our Cercaterm search tool.

If you require more details, please contact our Queries Service (you must register). 

Results for "carpaccio" in all thematic areas

amanida de carpaccio de gambes amb vinagreta de tòfona amanida de carpaccio de gambes amb vinagreta de tòfona

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de carpaccio de gambes amb vinagreta de tòfona
  • es  ensalada de carpaccio de gambas con vinagreta de trufa
  • fr  salade de carpaccio de crevettes roses à la vinaigrette de truffe
  • it  insalata di carpaccio di gamberi con vinaigrette al tartufo
  • en  shrimps carpaccio salad with truffle vinaigrette
  • de  Salat mit Garnelencarpaccio und Trüffelvinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de créixens amb carpaccio de bacallà i vinagreta de tòfona amanida de créixens amb carpaccio de bacallà i vinagreta de tòfona

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de créixens amb carpaccio de bacallà i vinagreta de tòfona
  • es  ensalada de berros con carpaccio de bacalao y vinagreta de trufa
  • fr  salade de cresson au carpaccio de morue et sa vinaigrette à la truffe
  • it  insalata di crescione con carpaccio di baccalà e vinaigrette di tartufo
  • en  watercress salad with cod carpaccio and a truffle vinaigrette
  • de  Brunnenkressesalat mit Carpaccio vom Stockfisch und Trüffelvinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

amanida de verdures amb carpaccio de llagostins i vinagreta de tòfona amanida de verdures amb carpaccio de llagostins i vinagreta de tòfona

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  amanida de verdures amb carpaccio de llagostins i vinagreta de tòfona
  • es  ensalada de verduras con carpaccio de langostinos y vinagreta de trufa
  • fr  salade de légumes au carpaccio de crevettes et à la vinaigrette de truffe
  • it  insalata di verdure con carpaccio di mazzancolle e vinaigrette al tartufo
  • en  vegetables salad with prawns carpaccio and truffle vinaigrette
  • de  Salat mit Gemüse, Garnelencarpaccio und Trüffelvinaigrette

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

bacallà amb carpaccio de peus de porc bacallà amb carpaccio de peus de porc

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  bacallà amb carpaccio de peus de porc
  • es  bacalao con carpaccio de manitas de cerdo
  • fr  cabillaud au carpaccio de pieds de porc
  • it  baccalà con carpaccio di piedi di maiale
  • en  cod with pig's trotters carpaccio
  • de  Stockfisch mit Carpaccio von Schweinsfüßen

<Plats a la carta. Peix i marisc>

barqueta de carpaccio de bacallà amb tomàquet barqueta de carpaccio de bacallà amb tomàquet

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  barqueta de carpaccio de bacallà amb tomàquet
  • es  montadito de carpaccio de bacalao con tomate
  • fr  amuse-gueule de carpaccio de morue à la tomate
  • it  stuzzichino di carpaccio di baccalà al pomodoro
  • en  amuse-gueule of cod carpaccio with tomato
  • de  Amuse-Gueule mit Stockfischcarpaccio und Tomate

<Plats a la carta. Tapes>

còctel de llagostins sobre carpaccio de pinya tropical i salsa d'avellanes còctel de llagostins sobre carpaccio de pinya tropical i salsa d'avellanes

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  còctel de llagostins sobre carpaccio de pinya tropical i salsa d'avellanes
  • es  cóctel de langostinos sobre carpaccio de piña y salsa de avellanas
  • fr  cocktail de crevettes sur carpaccio d'ananas et de sauce de noisettes
  • it  cocktail di mazzancolle su carpaccio d'ananas e salsa di nocciole
  • en  prawns cocktail over pineapple carpaccio and hazelnuts sauce
  • de  Garnelencocktail auf Ananascarpaccio und Haselnusssauce

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

carpaccio d'ànec amb favetes i fruita seca carpaccio d'ànec amb favetes i fruita seca

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  carpaccio d'ànec amb favetes i fruita seca
  • es  carpaccio de pato con habitas y frutos secos
  • fr  carpaccio de canard aux fèves fines et aux fruits secs
  • it  carpaccio d'anatra con favette e frutti secchi
  • en  duck carpaccio with baby broad beans and dried fruits and nuts
  • de  Entencarpaccio mit jungen Saubohnen, Trockenfrüchten und Nüssen

<Plats a la carta. Carn>

carpaccio d'ànec amb oli Siurana i orenga carpaccio d'ànec amb oli Siurana i orenga

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  carpaccio d'ànec amb oli Siurana i orenga
  • es  carpaccio de pato con aceite de Siurana i orégano
  • fr  carpaccio de canard à l'huile de Siurana et à l'origan
  • it  carpaccio d'anatra con olio di Siurana e origano
  • en  duck carpaccio with oil from Siurana and oregano
  • de  Carpaccio von der Ente mit Siurana-Öl und Origano

<Plats a la carta. Entrants i amanides>

carpaccio d'estruç carpaccio d'estruç

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  carpaccio d'estruç
  • es  carpaccio de avestruz
  • fr  carpaccio d'autruche
  • it  carpaccio di struzzo
  • en  ostrich carpaccio
  • de  Carpaccio vom Strauß

<Plats a la carta. Carn>

carpaccio d'esturió amb gelat d'all carpaccio d'esturió amb gelat d'all

<Gastronomia > Plats a la carta>

Source term image

La informació d'aquesta fitxa procedeix de l'aplicació informàtica Plats a la carta, un recurs multilingüe i gratuït, desenvolupat i gestionat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el TERMCAT.

Plats a la carta (<http://www.gencat.net/platsalacarta>
) facilita al sector de la restauració l'elaboració de cartes i menús en català i en permet també la traducció al castellà, el francès, l'italià, l'anglès i l'alemany.

Els termes que conté també es poden consultar a l'obra següent:

TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; CATALUNYA. DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA. Plats a la carta [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2010. (Diccionaris en Línia)
<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/>

  • ca  carpaccio d'esturió amb gelat d'all
  • es  carpaccio de esturión con helado de ajo
  • fr  carpaccio d'esturgeon à la glace à l'ail
  • it  carpaccio di storione con gelato all'aglio
  • en  sturgeon carpaccio with garlic ice cream
  • de  Carpaccio vom Stör mit Knoblaucheis

<Plats a la carta. Entrants i amanides>